MHMC

Over ons

Wie zijn wij

MHMC is opgericht door Mark Hendriks, een verander- en verbetermanager met ruime financiële ervaring.
Samen met aangesloten partners vormen zijn de organisatie MHMC.

Onze missie

De missie van MHMC is organisaties te optimaliseren door gebruik te maken van hetgeen er al is: verbeteren door toe te voegen wat er mist. Toevoegen dus, niet wegstrepen.

Wat we doen

Interim management
Bedrijfsvoering
Consultancy
Business Coaching
Team coaching
Control

Onze aanpak

01.

Doel organisatie vaststellen

Wat is de doelstelling van de organisatie? Waarschuwing: we zeggen waar het op staat en zijn heel direct. Vanaf de eerste seconde.

02.

Onderzoeken

Wat moet er gebeuren om het doel van de organisatie te realiseren. Niet moeilijk doen, vooral veel meelopen, meekijken en meewerken.

03.

Ontwikkelplan

Vanuit onze ervaring uit het onderzoek stellen we een ontwikkelplan op om het doel van de organisatie te realiseren. In overzichtelijke stappen.

04.

Gezamenlijk doel vaststellen

Als we mogen implementeren, stellen we eerst een gezamenlijk doel vast. Wat wil de organisatie bereiken en wat willen wij bereiken.

05.

Ontwikkelen

We implementeren. We ontwikkelen de organisatie en individuen. Daarin staan mensen centraal. We automatiseren waarin de mens het verschil niet maakt.

06.

Overdragen

We zorgen dat de ontwikkeling niet stopt als wij weg gaan. Organisaties blijven dus doorontwikkelen en kunnen dat zelf. Desgewenst blijven wij een oogje in het zeil houden vanaf de zijlijn.

Cijfertjes

Onze ervaring

16

Jaar ervaring

15

Klanten

21

Projecten

100%

Energie